Hej! Nu har jag lagt upp kommentarerna för uppgift 1. Jag hoppas verkligen att jag har fått med alla, är det inte så så skrik! P.g.a. mycket teknikkrångel(min ena dator helt död, den andra fungerar sporadiskt) har det tagit ganska lång tid, men jag hoppas att detta skall lösa sig snart. Det har blivit några lite längre kommentarer, några kortare. Om någon undrar något, säg till!

Det vore bra om alla i framtiden tydligt anger vilken uppgift ett inlägg är svar på. Oftast går det lätt att gissa, men inte alltid! Också om man har använt någon konkret inspiration kan det vara bra att berätta om den!

I allmänhet tycker jag ni alla har gjort bra tolkningar av uppgiften, varvat med värdefulla funderingar. I mina kommentarer har jag bett många av er att fundera kring läsaren och skribentens förhållande till läsaren. Detta är något ni också kan tänka på för ert eget skrivande – man skriver alltid för någon, men vem är denna någon och hur förhåller sig hen till din text? En blogg är nästan alltid någon form av dialog i och med kommateringsfunktionen och rebloggingfunktionen. Hur kan man utnyttja detta till fullo?

Hoppas ni alla har en underbar helg! Ses med uppgift 3 på måndag!

/Johanna